De afgelopen 25 jaar al meer dan 120 bijeenkomsten!

Gemeentelijk Inkoop Platform bijeenkomsten 2024

De data van de GIP bijeenkomsten in 2024 staan online en zijn terug te vinden op deze website bij GIP 2024.

Via Aanmelding GIP kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomsten of via de link onderaan deze pagina.

Bijeenkomst 26 september 2024: Absolute gunningsmethodieken

Zodra een aanbesteding de markt opgaat zijn de verwachtingen hooggespannen. Is de uitvraag goed geformuleerd en kunnen we inschrijvingen tegemoet zien die voldoen aan de prijs en kwaliteit zoals we die voor ogen hebben, of zelfs beter? Kunnen we vandaag de dag überhaupt nog inschrijvingen verwachten?

Tijdens de bijeenkomst van 26 september 2024 presenteert Pieter van Dorth, Adviseur Procurement Economics bij de Belastingdienst, EMVI-lijnen op basis van absolute gunningsmethodieken (o.a. De Gewogen Factor Methode, Value for Money, Gunnen op Waarde, De Superformule).

Wat zijn EMVI-lijnen en welk inzicht wordt daarmee verkregen, voordat de aanbesteding de markt opgaat?

De volgende onderwerpen worden behandeld:

1. De opbouw en betekenis van EMVI-lijnen en hoe deze aansluiten (of juist niet) bij de inkoopdoelstellingen.
  2. Herken welke richting inschrijvers opgaan en hoe daarop kan worden ingespeeld.
  3. Door prestaties te kwalificeren ontstaat er een spel van vraag en aanbod dat herkenbaar wordt met EMVI-lijnen en aanbodlijnen.

Via Aanmelding GIP kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomsten of via de link onderaan deze pagina.

De eerstvolgende bijeenkomst van het Gemeentelijk Inkoop Platform staat gepland op:

Datum  donderdag 26 september 2024
Aanvangstijd 14.00 uur
Plaats Utrecht
Hotel Van der Valk

Het thema van deze bijeenkomst is Absolute gunningsmethodieken.

Aanmelden:
Aanmelden kan via onderstaande link naar het aanmeldingsformulier.

Hier kunt u zich aanmelden

GIP

GIP-bijeenkomsten

26 september 2024

28 november 2024

De afgelopen 25 jaar al meer dan 115 bijeenkomsten!